X

Gå sikkert tur med din kat

Det er dejligt at gå tur, og endnu hyggeligere at kunne have sin kat med. Hos os kan du købe enkattesele til din kat, så du kan tage din kat med på gåture uden at skulle bekymre dig om dens sikkerhedmens I er ude og gå. Sikkerheden er vigtig, og blandt vores store udvalg af katteseler, kan du findepræcis den du har behov for. Vælg blandt andet mellem vores katteseler, som har reflekser og navneskilte, så din bedste ven er ekstra beskyttet.

Find din næste kattesele blandt vores store udvalg

Blandt vores store udvalg, kan du finde katteseler i mange forskellige farver og materialer, så du kanfinde lige præcis den kattesele, som du synes passer perfekt til din kat og dens pelsfarve. Hos Agrolander det vigtigt for os at du finder den rigtige kattesele til din kat. Vi anbefaler katteseler til gåture medkat, da de er mere sikre end at sætte snor i et halsbånd.

Vi har alt til din kat

Ud over katteseler, har vi også et stort udvalg i andet kvalitetsudstyr til din kat. En kat har brug formange ting, blandt andet skåle til mad og vand, som er behagelige for den at bruge. Katte er glade for atlege, og vi er stolte af at have et stort udvalg af kattelegetøj i høj kvalitet, som du kan bruge til adsprededin kat med, samtidig med at I har det sjovt og knytter et bånd sammen.

Kontakt os for hjælp eller spørgsmål

Hvis du skulle sidde inde med nogle spørgsmål eller specielle henvendelser angående vores produkter,så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidderklar til at hjælpe dig og din kat med at finde de katteseler, som I har brug for.

admin: