X

Læg sidste hånd på værket med vintage brugskunst

Vintage brugskunst har en helt speciel charme, som ingen anden brugskunst har. Med vintage brugskunst kan du skrue op for den landlige idyl, eller den romantiske stemning eller du kan fuldende dit hjems vintagelook. Vintage kommer i mange forskellige stile og former og du kan med garanti finde noget smukt vintage brugskunst, der falder i din smag Hos Fru Nips.

Småmøbler, der skruer op for hyggen

Hos Fru Nips kan du for eksempel købe småmøbler, som er med til at skrue op for hyggen samtidig med at de er funktionelle og har et vintagelook. Du kan for eksempel finde små fine træhylder, hvor du kan stille pynteting på, eller du kan finde en smuk sættekasse eller en dekorationsstige i kunstigt træ, som vil se yderst yndig ud på badeværelset som håndklædeholder. Du kan altså invitere vintage ind overalt i dit hjem.

Lad vintage lyse op

Hos Fru Nips finder du også vintage elementer i form af lamper og lanterner i rå, industrielle looks, som også kan komplimentere selv romantiske stile. Med de rå lamper kan du både få oplyst dit hjem samt få vintage op at hænge i loftet eller på væggene i stedet for at det skal være der i form af pynt.

Gå på opdagelse

Det er altså næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan finde af vintage brugskunst og småmøbler hos Fru Nips. Du kan allerede i dag gå på opdagelse i vores online sortiment, siddende derhjemme i ro og mag. Leder du efter den perfekte gave, så er der helt klart også noget for enhver smag hos Fru Nips. Tag et kig allerede i dag og find lige præcis det, du leder efter.

admin: