X

Lækre design gulve til den stilbevidste

Et gulv er en kæmpe del af det udtryk, som folk får af din arbejdsplads, din butik eller dit hjem. Med flotte gulve kan du skabe lige præcis det miljø og æstetiske udtryk som du ønsker. Hos NeoCoating kan du hjælpe dig med at få lige præcis det design gulv, som du går og drømmer om.

Indbydende modernitet

Når du investerer i et smukt og funktionelt design gulv enten som et robust epoxygulv eller det populære polyurethangulv, så kan du opnå helt fantastiske resultater. Farverne i især polyurethangulvene spiller sammen med lys og skygger på en helt eminent og unik måde, som får dit hjem eller dit kontor til at fremstå som indbydende og moderne. Du kan helt selv vælge, hvilken farve du synes, der egner sig bedst til det rum, hvor du skal have nyt gulv.

Fokus på funktionalitet

Et design gulv lavet af polyurethan er ikke kun æstetisk flot, det er også yderst funktionelt. Gulvet er både lyddæmpende og stødabsorberende. Har du derfor et stort åbent kontor eller mange små trampende fødder i hjemmet kan du med fordel investere i et af disse design gulve og skabe et bedre indeklima for dig og dem omkring dig. Ved at have et stødabsorberende gulv passer du også på kroppen og skruer op for trivslen på den måde.

Få syn for sagen

Er du ikke helt overbevist, men stadig nysgerrig på om et design gulv er for dig, så kan du altid komme og se vores showroom. Her kan du gå rundt og mærke gulvene under dine egne fødder inden du tager en beslutning. Vi tilbyder selvfølgelig altid en uforpligtende snak om dine muligheder hos NeoCoating. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

admin: