X

LEDLENSER, de perfekte lygter til outdoor

Er du outdoor menneske og tager du ofte på tur efter mørkets frembrud, eller holder du blot af at løbe, også når det er mørkt, så ved du hvor vigtigt det er med det rette udstyr. Det gælder ikke kun påklædning, sko, navigation osv. Det gælder også belysning.
LEDLENSER er lygter, der er særdeles velkendt i hele verden for deres stabile lys og den høje kvalitet

Få op til 7 års garanti

Faktisk er LEDLENSER så sikre på deres produkt at du kan få helt op til 7 års garanti på dine lygter, uanset om det er lommelygter, pandelamper eller et af deres andre produkter.
Alt du skal gøre er blot at registrere dit produkt online efter køb. Har du ikke lyst til dette, eller mener du ikke at der er behov for det, så har du stadig helt op til 2 års garanti efter dit køb, uden du skal gøre yderligere end at gemme kvitteringen.

Godt lys til alle formål

Alt efter hvilken LEDLENSER lygte du vælger, så får du et rigtig godt lys til alle formål. Du kan nemlig få LEDLENSER lygter, der kan lyse med helt op til 1000 lumen, så uanset om du bruger lygten som arbejdslygte, eller til din fritid, så er der helt sikkert lys nok til opgaven.
Samtidig er der en lang batterilevetid på de forskellige produkter, så du løber altså ikke tør for strøm sent om aftenen på et trail i skoven.

En tysk succeshistorie

På trods af et nej fra en bank der mente at lygteren var fuldstændig usælgelige, så fik de to tyske brødre hurtigt succes med deres produkter.
På bare 5 år voksede virksomheden fra at bestå af de to brødre, og have base i en kælder, til at have omsat for over 200 millioner Euro, samt at have en international design klassiker i deres sortiment.

admin: