X

Praktiske og hygiejniske håndtørrere i flot design til favorable priser

På offentlige toiletter og arbejdspladser er det en rigtig god idé med en eller flere lufthåndtørrere i stedet for papirservietter eller håndklæder. Er der tale om en større arbejdsplads med mange ansatte, så bliver det hurtigt uhygiejnisk med håndklæder, som mange personer skal tørre hænder i. Vælger man i stedet papirservietter, så vil der typisk være et stort forbrug, og papirservietterne vil ikke altid lande i skraldespanden men på gulvet, hvor man tramper rundt i dem, eller i toilettet hvor de i værste fald kan stoppe toilettet. Med en praktisk håndtørrer er det nemt og behageligt for toiletbesøgende at vaske hænder og tørre dem på en hygiejnisk måde. En håndtørrer tænder automatisk, når man putter hænderne i den, og man kommer ikke i berøring med den, så derfor kan der heller ikke sætte sig store mængder af bakterier på den.

Stort udvalg af håndtørrere til jeres behov

Der findes håndtørrere i forskellige designs og prisklasser på markedet. Hvis I f.eks. er en virksomhed, institution, restaurant eller et storcenter, som har behov for en håndtørrer af god kvalitet, så kan I med fordel kigge på sortimentet hos Cleanmanagement.dk, hvor I finder Danmarks bedste og bredeste udvalg af håndtørrere. Her kan I helt sikkert finde en model, som passer perfekt ind på jeres toiletter, og I kan f.eks. få besøg af en konsulent fra Cleanmanagement.dk, som kan rådgive jer til at finde den helt rigtige løsning.

Effektive håndtørrere i høj kvalitet

Håndtørrerne i sortimentet hos Cleanmanagement.dk er udvalg ud fra kriterier som hygiejne, effektivitet, lavt strømforbrug, holdbarhed, støjniveau og design til den helt rigtige pris. I får derfor masser af kvalitet for pengene, når I vælger at købe jeres håndtørrer hos Cleanmanagement.dk. I har også mulighed for at indgå en favorabel aftale, hvor I lejer en håndtørrer. Mini Inclusive løsningen er for kunder, som gerne selv vil leje en håndtørrer og selv stå for den daglige rengøring. All Inclusive er for kunder, som gerne vil leje en håndtørrer og slippe for alt besværet med at indkøbe sæbe og papir.

Få god rådgivning og spar penge

Uanset om I køber eller lejer en håndtørrer, så kan I være sikre på at få god rådgivning og service hos Cleanmanagement.dk, der hjælper jer med at finde den helt rigtige håndtørrer til jeres behov. Med en håndtørrer får I en miljøvenlig løsning og kan spare penge på udgifter til håndklæder og papir, og samtidig får I en flot og elegant løsning til jeres toiletter.

admin: