X

Professionelt klinikudstyr af høj kvalitet

I Danmark er efterspørgslen på kvalificeret behandling af ryg- og lænde smerter samt nakke problemer og myoser i støt stigning. Flere og flere danskere oplever, at de kan få lindring for deres stive og ømme kontor skuldre og spændte lænde muskler hos en massør, en kiropraktor, eller en fysioterapeut. Den rette behandling kan forhindre, at muskel spændinger som følge af dårlig arbejdsstilling, sportsrelaterede skader eller uhensigtsmæssig brug af kroppen udvikler sig til noget mere alvorligt og – i værste fald – direkte invaliderende. Mange arbejdsgivere har valgt at lade deres medarbejdere forsikre med en fælles sundhedsordning, som kan tilbyde dækning af udgifter til behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, massør, osteopat eller akupunktør, og dette har også bidraget til den store stigning i antallet af behandlere landet over.

Når du har valgt en karriere som behandler – hvad end det er som alternativ behandler eller læge eksamineret fysioterapeut, kiropraktor eller massør – har du brug for det rette klinik udstyr. For det første virker det uprofessionelt at præsentere en klinik eller en praksis med et interiør, som ikke er decideret udviklet til dets anvendelse – hvem har lyst til at ligge på en sofa eller en skibsbriks og modtage massage? Og for det andet er det ubehageligt og utrygheds skabende for klienten, hvilket kan medføre, at klienten ikke er 100% modtagelig for behandlingen. Professionelt klinikudstyr er også en stor hjælp for dig som behandler, da det er specielt udviklet til sit formål, og således sikrer den rette ergonomi og understøttelse af dine behandlinger.

Det vigtigste element i en behandler praksis er massagebriksen. Det stabile leje er en primær forudsætning for en vellykket behandling. En vakkelvorn og hård briks uden indstillingsmuligheder kan foranledige klienten til at spænde i musklerne for at kompensere for den manglende tryghed, og dette kan have den uheldige konsekvens, at klienten ikke kan tage imod den velgørende behandling – de fleste behandlinger forudsætter en nogenlunde afslappet krop, og et usikkert og ubehageligt leje er ikke just befordrende for optimal afslapning.

Hos acupunctureshop.com finder du et udvalg af de bedste massagebrikse på markedet. Samtlige leverandører af massagebrikse i den online shop er anerkendte og velrenommerede producenter, som med hvert sit speciale område inden for massagebrikse dækker de fleste behov. Du finder mærker som CAIR, Lower, Naggura, Weelto og BTL – alle brands, hvis produkter er udviklet på basis af mange års erfaring, og i samråd med behandlere for det optimale resultat.

Se det store udvalg af massagebrikse og andet klinikudstyr på acupunctureshop.dk

 

Astrid Pedersen: