X
    Categories: HKSDK

Sikkerhedssko fra HKSDK – høj kvalitet til rimelige priser

Mange arbejdspladser rummer stor fare for udskridning, eller for at få fødderne i klemme i tungt maskineri eller under materiel. Det kan udarte sig fatalt for din førlighed, hvis du for eksempel taber en tung cementblok ned over din fod, eller mister fodfæstet, når du er på arbejde. Især bygge og anlægsbrancen samt visse former for håndværk er i risikozonen.

Farlige arbejdspladser kan indebære høje risici

På en byggeplads balanceres der ofte med tunge emner, som for eksempel paller med byggematerialer samt fliser eller beton elementer. Samtidig er der mange tunge maskiner til stede, og et øjebliks uopmærksomhed kan få alvorlige konsekvenser. Af samme grund som at hjelme er obligatoriske, bør sikkerhedssko være en fast del af arbejdsbeklædningen på byggepladser, i industrien, på lagre og distributions centraler og i visse dele af produktionsbranchen.

Fødderne – en vital del af din arbejdsduelighed

De færreste tænker måske over til daglig, at fødderne er vigtige for, om vi kan udføre vort daglige arbejde. De fleste vil nok nævne øjnene, hovedet, eller hænderne. Men når man tænker over det, er man som håndværker eller arbejdsmand i byggebranchen ikke stort bevendt, hvis man ikke kan stå på sine to ben. Derfor er det vigtigt, at du ifører dig beskyttende sikkerhedssko, før du påbegynder dagens arbejde.

Snak med din arbejdsgiver om at stille de rette sikkerhedssko til rådighed – eventuelt sikkerhedssko fra det danske mærke HKSDK. Med HKSDK sikkerhedssko er du garanteret en høj grad af beskyttelse af tæer og forfod. Samtidig er HKDS sikkerhedssko designet til at støtte foden på kritiske steder, for eksempel i svangen og om ankelen. Dette forhindrer slidskader i at opstå disse steder. Og den stødabsorberende sål skåner ryg og knæ, hvis du dagligt bevæger dig rundt på hårdt underlag.

Hos Ølholm Safety finder du et stort udvalg af sikkerhedssko fra HKSDK -se dem på olholm.dk

Astrid Pedersen: