X

Tæpperenser til udlejning hos Farve X-perten

Har dit tæppe brug for at blive opfrisket og renset? Står du måske og skal flytte ud af din lejlighed eller hus og skal du sørge for at få renset tæpperne eller slebet gulvene? Så kan du igennem Farve X-pertens få en tæpperenser eller gulvsliber med hjem på udlejning.

Slip for at skulle investere

Maskiner til gulvpolering, gulvslibere eller tæpperensere kan være dyre at investere i. Hvis du ikke skal bruge en tæpperenser mere end til en enkelt udflytning, så kan det være en god idé for pengepungen at gøre brug af udlejning af tæpperensere. Hos Farve X-perten kan du leje tæpperensere i høj kvalitet, så du kan være sikker på at få et flot resultat, hvad enten det er til dig selv eller eventuelt nye lejere.

Mere end tæpperensere

Iblandt vores sortiment af maskiner til udlejning, der kan du udover tæpperensere finde gulvslibere, maskiner til gulvpolering samt gulvstrippere. Vi har altså lige præcis det du har brug for, for at kunne opnå smukke gulve eller tæpper uden at det skal koste dig en bondegård.

Hør mere om dine muligheder

Kom ned og besøg os i en af vores butikker i enten Svendborg, Odense eller Ringe på Fyn og få en professionel og kyndig vejledning. Vi har masser af erfaring med både maling, renovering og gulvoptimering, så du kan være sikker på at få de rette råd, når du taler med os. Har du ikke mulighed for at besøge os personligt, så er du altid velkommen til at kontakte os enten per telefon eller over mail. Vi står klar til at hjælpe dig med at få flotte gulve og tæpper.

admin: