X
    Categories: Eastpak

Tasker og rygsække fra Eastpak – kvalitet og lækkert design

En rygsæk fra Eastpak er et godt og sikkert valg

Hvis du er i markedet efter en lækker rygsæk, som kan holde i mange år, kan du med fordel vælge Eastpak. Eastpak er et velanset mærke med mange år på bagen inden for fremstilling af tasker i høj kvalitet. I Eastpaks sortiment kan du altid finde en rygsæk, som passer til dine behov. Eastpak er kendt for at producere slidstærke og holdbare tasker i materialer af høj kvalitet, som holder såvel farve som facon. Tasker fra Eastpak er fremstillet til at kunne holde til daglig brug. Og da taskerne er fremstillet af holdbare og vejrbestandige materialer så som nylon, canvas, polyester, denim og læder, kan de også holde dine ting tørre, selv under ustadig danske vejrforhold.

Tutor rygsækken fra Eastpak – en god all-round rygsæk

Se for eksempel den lækre og rummelige Tutor rygsæk fra Eastpak. Med en højde på 48 cm, en bredde på 32,5 cm og en dybde på 26 cm holder Eastpak Tutor en volumen på 39 liter, med en egenvægt på blot 1200 gram. Eastpak Tutor har to store rum, hvoraf det ene er særligt egnet til papirer, tøj eller andre løse ting. Det andet store rum er udstyret med et 39×30 cm ekstra polstret computerrum med lynlås på siden af tasken, så du hurtigt kan komme til din computer. Dette er især praktisk ved security check i lufthavnen. Derfor er Eastpak Tutor særdeles velegnet som rejsetaske.

Eastpak rygsække – komfort og holdbart design

Alle Eastpak rygsække er behagelige at have på, så du kan både gå lange ture og cykle med en Eastpak rygsæk på ryggen. Skulderremmene er ekstra polstrede for maksimal komfort, og på de større modeller forsynet med brystspænde. Dette betyder, at du kan bære rundt på såvel tunge bøger som dagligdagens indkøb, uden at få ondt i skuldrene, da remmene fordele belastningen jævnt.

På de større rygsække findes rygpuder, som letter luftgenemstrømningen – dette sikrer komfort og åndbarhed, så man ikke bliver for varm på ryggen. Rygsække fra Eastpak findes i forskellige afdæmpede farver, som passer til ethvert outfit. Selve designet er tidløst og går aldrig af mode. Uanset om du skal bruge din Eastpak rygsæk til ferie, skole, indkøb eller andre daglige gøremål, vil du have glæde af den i mange år.

Punge, pennalhuse, computertasker og bæltetasker fra Eastpak

Eastpak producerer ikke udelukkende rygsække i alle størrelser. Hos Hugo-P kan du finde et stort udvalg af Eastpak tasker, punge, pennalhuse, sportstasker, computertasker, punge, shoppere, skuldertasker, trolleys, messenger bags og kufferter. Samtlige produkter holder samme høje kvalitet, og er, i lighed med rygsække fra Eastpak, fremstillet i kvalitetsmaterialer og designet til at holde.

De lækre Eastpak kufferter overholder de internationale kabinemål og øvrige krav til rejsekufferter. De er lette, og fås i flere forskellige størrelser. Trolleykufferter fra Eastpak er ruminddelte, og forsynet med en lomme på fronten, til de ting, du har behov for at have let adgang til – for eksempel din laptop eller tablet.

Du kan se hele udvalget af lækre Eastpak produkter på hugo-p.dk

Astrid Pedersen: