X
    Categories: Køkken

Udrul jævne og tynde deje med kageruller

Når du vil lave hjemmelavet pizza til aftensmad, er det vigtigt, at du har de rette køkkenredskaber til at lave en god pizza. En vigtig del af en god pizza er en sprød pizzabund. For at du kan rulle din pizzadej ud, så den bliver tynd, og du får en sprød pizzabund, skal du bruge en kagerulle.

Kageruller kommer i forskellige udgaver. Når du skal lave en hjemmelavet pizza, er en kagerulle med håndtag et oplagt valg at udrulle pizzadejen med.

Kagerullen med håndtag egner sig ikke kun godt til at rulle pizzadeje ud med. Den er også god til andre deje, der skal rulles jævnt og tyndt ud, som blandt andet dej til småkager.

Rullepinde til fondant og marcipan

Udover kagerullen med håndtag findes der også andre typer af kageruller. Heriblandt er der rullepinde, som er gode at bruge, når du arbejder med kager, der skal overtrækkes eller pyntes med marcipan eller fondant. Rullepinde egner sig nemlig godt til at rulle fondant og marcipan ud.

Til rullepinde har du også mulighed for at købe afstandsringe. Afstandsringene kan du sætte på hver ende af rullepinden. Med afstandsringe på rullepinden kan du styre, hvilken tykkelse marcipanen eller fondanten skal have.

Vil du gøre noget ekstra ud af fondanten eller marcipanen til din kage, kan du tilføre det et mønster. Det kan du gøre med en kagerulle med mønster, som du kan bruge, efter du har rullet marcipanen eller fondanten ud med rullepinden.

Både når du skal pynte kager med fondant eller marcipan, og når du skal bage pizza, småkager og meget andet, er kagerullen et godt og nyttigt køkkenredskab, der sikrer, at du får rullet dej, marcipan og fondant tyndt og jævnt ud, så du får det resultat, du ønsker.

admin: