X

Vælg økologisk babytøj

Der er rigtig mange fordele, ved at vælge økologisk babytøj til dit barn. For det første forhindrer du, at dit barn bliver klædt i tøj, som er fyldt med skadelige kemikalier. Økologisk tøj er lavet af økologisk stof – eksempelvis økologisk bomuld, eller uld fra økologiske får – og farvet med økologisk farve – eksempelvis naturfarve eller anden øko certificeret farve. Ved at vælge økologisk tøj undgår du derfor nemt alle de skadelige og hormonforstyrrende stoffer, som eksempelvis findes i mange farvestoffer og blegemidler. Du giver dit barn den bedste start på livet, ved at sikre, at det ikke bliver udsat for skadelig kemi gennem tøjet. Sengetøj skal også gerne være økologisk, da det har dirkete kontakt med barnets hud hver dag. 

Udover at være godt for dit barns helbred, er det også utroligt meget bedre for miljøet, at vælge økologisk tøj, da du på den måde støtter de økologiske landbrug og er med til at sørge for, at der slipper færre kemikalier og mindre giftstoffer ud i naturen. 

Hos Babynature.dk forhandles en lang række mærker, som udelukkende producerer økologisk børnetøj. Babynature.dk drives af danske Charlotte, som siden 2008 har gjort det til sin mission, at tilbyde økologiske produkter af høj kvalitet til dig og dit barn. Her finder du eksempelvis det populære mærke Engel, som både byder på tøj til store og små i lækre farver og god kvalitet. Du finder også det tyske mærke Lotties, som blandt andet byder på 100% økologiske bodystockings med nikkelfri knapper. Lotties økologiske bodystockings fås desuden til yderst rimelige priser – blot 80 kr. per styk.

Vil du gerne købe dansk er mærket Müsli oplagt. Müsli forhandler blandt andet dragter i GOTS certificeret økologisk bomuld i forskellige søde farver. Müsli forhandles ligeledes hos babynature.dk, hvor man i øvrigt også finder et stort udvalg af økologisk legetøj samt økologisk tøj til voksne. Hvis du handler for mindst 500 kroner får du gratis levering. 

 

Katrin Sørensen: