X

3 hyggelige ting, du kan lave med familien til sommer

Selvom landet er ved at åbne op, så vil corona stadig til en vis grad påvirke de aktiviteter, som vi normalt foretager om sommeren. Hvad end det betyder længere ventetid, dyrere priser eller ganske enkelt, at aktiviteten er lukket, så kan du mangle inspiration til at lave noget nyt. Vi har her samlet et par gode bud på, hvad det kan være.

Køb en gummibåd og kom ud på vandet

Naturen er heldigvis et af de steder, som ikke er så berørte af corona, og hvis du samtidig er glad for vand, kan en gummibåd være løsningen. Det er en noget billigere løsning end en rigtig båd, men samtidig er der nok plads til, at man sagtens være flere personer i den, hvis du altså leder efter gummibåde det rigtige sted.

Tag på overlevelsestur

Dette kan du eventuelt gøre som en del af aktiviteten med gummibåden. Overlevelsesture har mange danskere fået et bedre indblik i med tv-programmet Korpset, der er kørt over skærmen for nyligt. Det er enormt sjovt at presse sine egne grænser, og samtidig lærer man også meget om sig selv og dette helt nye felt, som man måske aldrig har begået sig i før.

Byg en pizzaovn på terrassen

Hvis du er lidt mere til pizza end insekter på en outdoor tur, så kan du bruge sommeren på at bygge en pizzaovn sammen sønnike. Det giver bare noget helt særligt til smagen, når man kan smage på pizzaen, der er kommet ud af en stenovn. Husk dog lige alt det der med god keramisk isolering.

admin: