X

3 ting, du skal have med på den lange køretur til sommer

Den danske sommer står for mange på lange køretur rundt omkring i landet, mens vi venter på, at vaccinerne bliver rullet ud for alvor. Men lange køreture kan være hårde for både bil og passagerer, og derfor her vi samlet en liste med tre ting, som du bør tage med på din længere rejse rundt om i landet.

Dæktryksmåler

Det vil være super ærgerligt at gå i stå midt på motorvejen eller landevejen, når du med familien på bagsædet skal på ferie, og derfor bør du altid have en dæktryksmåler i bagagerummet. Brug den inden du tager afsted, men gem den også til løbende brug, hvis du gerne vil forhindre punkteringer. Der er nemlig chance for at skade dine dæk, hvis du kører på fladt gummi.

Underholdning til børnene

Hvis du har børn på bagsædet, og du jævnligt kører tur med dem, så ved du også, at det er nødvendigt med underholdning. Det kan være i form af iPad eller en iPhone, men de skal have noget tilgængeligt, så du ikke skal forstyrres med ligegyldige spørgsmål. Husk hertil en oplader, så du efter en times kørsel skal høre klager fra bagsædet.

Ekstra olie og kølervæske

Hvis du ikke får foretaget et servicetjek af bilen, inden du kører afsted, så kan du ende med at stå på Lars tyndskids mark med en bil, der ikke vil køre på grund af mangel på væsker. Husk derfor at tage olie og kølervæske med på turen, så du altid kan fylde depoterne op igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

admin: