X
    Categories: Vaske

3 måder at optimere badeværelset på

Skal der ske noget nyt i det nye år, og har du besluttet dig for, at der på hjemmefronten er brug for fornyelse? Vi bruger mere tid på badeværelset, end vi lige går og tror, og derfor kan et optimeret badeværelse faktisk øge livskvaliteten markant. Det er her, vi bruger vores mandag morgener, så hvorfor ikke starte ugen godt ud? Vi kommer her med tre måder, hvorpå du kan optimere badeværelset.

Skift håndvasken ud

Vi vasker hænder mere end nogensinde før på grund af corona, og det kommer vi nok til lidt endnu. Med en ny håndvask til badeværelse kan du sætte et helt nyt præg på tilværelsen, selvom det er en stor udskiftning. Hvis den nuværende vask er slidt og tilkalket, kan det bare føles godt at få noget nyt ind.

Skridsikre måtter

Har du ældre i hjemmet, eller er der nogen, som døjer med glatte gulve? Vil du bare gerne sikre dig mod fald bedre? Med skridsikre måtter kan du stå markant bedre fast på det våde gulv, og overfladen kan sagtens være blød, selvom underlaget af måtten er gummi, som sætter sig fast til gulvet. Hvis du har en ældre far eller mor, som kommer på besøg, vil de uden tvivl også sætte pris på det.

Nyt forhæng

Badeværelsesforhæng er noget, man bør udskifte en gang om året som minimum, da det faktisk bliver en smule ulækkert. Det bliver tit tilkalket, og så gemmer det bare på nogle bakterier, som ikke er så gode for os. Vær lidt kreativ med farverne, så du på den måde kan få nyt liv ind på badeværelset.

admin: