X

Nyt år, nye gadgets: Udstyr til bilen

Det nye år bringer forhåbentlig en masse gode ting med sig – i hvert fald når vi sammenligner med det forestående 2020. 2021 er året, hvor vi forhåbentlig kan lægge corona en smule bag os, og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at opgradere de ting, vi bruger mest, så vi kan få nyt liv i tilværelsen. Vi giver dig her tre bud på nyt udstyr til bilen i 2021.

Få nu endelig en holder til mobilen

Ikke alene er det besværligt at holde en telefon i hånden, mens man kører, men det er også ulovligt. Vi anbefaler, at 2021 endelig er året, hvor du får gjort noget ved dårlige vane og anskaffet dig en mobilholder. Med et Brodit beslag får du en kvalitetløsning, som sikrer, at du ikke vil få dumme bøder eller deltage i uheld, fordi du havde hånden i telefonen.

Nyt anlæg til bilen

Lad os være ærlige – vi kommer nok ikke ud at rejse i år, så der er penge på rejsekontoen, som kan bruges andre steder. Hvis du elsker din bil, så vil du i høj grad sætte pris på god lyd, når du kører. Det koster en smule at få et godt anlæg i bilen, men i år kan være året, hvor du får gjort noget ved det.

Advarsel ved uheld og fotofælder

En nyere gadget, som du sikkert har hørt om, er en lille enhed, som kan fortælle dig, om der er uheld eller fotofælder forude. De er rigtig smarte, men du skal selv huske at melde ind, når du støder på uheld eller fotovogn.

admin: