X

3 nødvendige køkkenredskaber til dig, der skal flytte hjemmefra

Hvis du står klar til at flyve fra reden, har du gjort dig mange overvejelser om ting, du skal have med, men du har helt sikkert overset noget i farten. Og der er en god chance for, at dette er i køkkenet, fordi madlavning ikke er noget, man traditionelt begår sig så meget i, når man er ung derhjemme. Vi giver dig derfor det korte men nødvendige overblik.

Gryder

Ja, du har set rigtigt. Gryder i flertal. Det er meget sandsynligt, du har taget en enkelt stor gryde med, fordi alt kan være heri, men du bliver ret hurtigt træt af at vaske en stor gryde op, når du bare skal koge et æg eller noget pasta. Hav som minimum to gryder, hvor du kan bruge den store, når du rent faktisk skal lave store retter, som skal have lang tid.

Pander

Pander fungerer på samme måde som gryder. Du vil som udeboende hurtigt finde ud af, at det ikke er specielt sjovt at gøre pander rene, og derfor skal du have en lille gryde til, når du skal stege småting. Gem de store pander til, når du skal lave en omelet eller fylde hele panden op med kylling. Andet er ikke det værd.

Karklude

Du vil også erfare hurtigt, hvor nemt det egentligt er at svine sit køkken til uden at have gjort noget nævneværdigt. Det kræver egentlig bare, at man laver mad, og så vil du komme til at skulle bruge karklude. Find eventuelt nogle, som du kan genbruge, så du ikke hele tiden skal finde en lille ny gul karklud frem.

admin: