X

Beskyt din nye iPhone X med et panserglas

Er du på jagt efter en mobil, der kan det hele, er det en god ide for dig, at du overvejer en iPhone X. Det er en virkelig lækker smartphone, der både har et supergodt kamera, giver dig mulighed for at høre musik af en høj kvalitet på den og derudover selvfølgelig komme i kontakt med venner og familie på alle tænkelige måder. 

Derudover er det bare en flot mobil. Der er noget rart ved at have ting, der er flotte. Det er med til at gøre dig i godt humør, at du har det. Når du står med din nye iPhone X i hånden, vil det derfor føles som om, at den er alle pengene værd. 

Hvis du lige er skiftet fra en ældre iPhone, vil du også opleve, at denne type er markant hurtigere. Den skulle eftersigende være hele 30 % hurtigere end en iPhone 7. Derfor er det virkelig en mobil, der vil reagere hurtigt, når du har brug for det. 

De fleste med en smartphone har vist efterhånden prøvet det, at de i et uopmærksomt øjeblik kommer til at tabe deres smarthone på gulvet. Det får skærmen til at knække. Nogle er endda så uheldige, at deres glas bliver fuldstændig smadret. Du har sikkert set nogle af dine venner gå rundt med dyre telefoner, hvor glasset er smadret, fordi de ikke har råd til at udskifte glasset. 

Men der er selvfølgelig noget, som du kan gøre for at forhindre, at det sker. Det vil endda ikke koste særlig meget og er en virkelig god måde for dig at beskytte din dyre telefon. Det er, at du køber et panserglas til den. Panserglasset sætter du udenpå mobilens skærm, og så er den i langt højere grad beskyttet fra at gå i stykker. Det er derfor virkelig en smart mulighed for dig. 

Når du køber panserglas, skal du være opmærksom på, at du skal købe et til lige præcis din telefon. Der kan være forskel på, hvordan skærmene er, og hvor for eksempel højttaleren sidder henne. Det er med til at gøre, at du ikke bare kan købe et hvilket som helst form for glas og så satse på, at det vil være godt nok. Det er det ikke. Det bliver hurtigt irriterende for dig, hvis dit panserglas ikke sidder ordentligt. 

Hvis du er på jagt efter et panserglas til iPhone X, kan du for eksempel finde det på en webshop som panzerscreen.dk. De har et stort udvalg, og du kan der få dem til en billig pris. 

Emilie Ann Jacobsen: