X

Svømmebriller med eller uden styrke – find dem online

Elsker du at svømme og bade – men hader du samtidig at få vand i øjnene? Det er der ikke noget at sige til. Med mindre du svømmer i det reneste, pureste ferskvand, vil du med stor sandsynlighed få svidende øjne efter en tur i baljen. Dette skyldes, at saltvand (som vi finder det i havet eller ved stranden) og klorholdigt vand (som vi fylder i swimming pools for at holde vandet frit for bakterier og andre mikro organismer) udtørrer slimhinderne og den sarte hud omkring øjnene. Dette gør, at øjnene og øjen omgivelserne bliver mere sårbar over for infektioner, og derfor er det ikke ualmindeligt, at man vågner med røde, opsvulmede øjne efter en tur i poolen eller bølgen blå. Og det er virkelig ikke fedt, hverken på ferien eller i hverdagen.

Beskyt øjne og øjen omgivelser med tætsluttende svømmebriller

Det anbefales således, at du anvender svømmebriller, når du skal svømme eller bade i hav eller i pool. Med svømmebriller, som slutter tæt, er dine øjne skærmet for såvel klor som salt. Og så har svømmebriller af høj kvalitet desuden den fordel, at du kan se, hvad der sker under vandet. Dette gør dykning en del sjovere.

Hvis du er nærsynet eller langsynet, kan du desuden vælge svømmebriller med styrke, som passer til dine øjne, hvis du normalt bruger briller eller kontaktlinser. På den måde slipper du for at være blind som en muldvarp, når du svømmetræner eller bader fra stranden. Og du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt dine kontaktlinser bliver skyllet ud af dine øjne, skulle der slippe vand ind i din svømmebrille.

Find smarte og moderigtige svømmebriller online hos badehaette.dk

Er du i markedet efter et par svømmebriller af høj kvalitet, som kan justeres præcis til at passe til din hoved facon, kan du med fordel kigge på badehaette.dk, hvor du finder et størt udvalg af svømmebriller til yderst fornuftige priser.

Astrid Pedersen: