X

Billig spraymaling i mange flotte farver til kreative malerprojekter i boligen

Med spraymaling kan du friske din bolig op for billige penge og sætte dit personlige præg på din boligindretning. Har du f.eks. købt gamle møbler på loppemarkedet, som er skrammede eller har en anden farve end den, du gerne vil have, så kan du nemt spraymale træmøbler og give dem det helt rigtige look. Du kan f.eks. friske dit klædeskab op i en flot stærk farve, eller du kan spraymale dine stole eller borde i sort, hvid eller en særlig yndlingsfarve, du har. Kan du godt lide den skandinaviske boligstil, er det nemt at spraymale dine møbler hvide, men du kan også vælge at indrette dig med møbler i mange forskellige farver, som giver liv og spræl i boligen.

Spraymaling til mange typer af overflader

Spraymaling egner sig til at blive anvendt på mange forskellige typer af overflader. Det kan eksempelvis være møbler eller lamper, men du kan også nemt lave vægdekorationer eller spraymale din radiator, hvis den er kedelig at se på. Ofte er det nemmere at spraymale end af male med pensel, og du undgår striber fra penselstrøgene. Spraymaling kan både bruges på store og små overflader, og du kan spraymale både indendørs og udendørs, så det gælder bare om at slippe fantasien løs, og så kan du skabe den boligstil og farvesammensætning, du ønsker dig med dine egne, kreative malerprojekter.

Lave priser og hurtig levering

Der er ofte penge at spare, hvis du køber spraymaling online, og hos Malerlager.dk finder du et stort udvalg til billige priser. I sortimentet finder du Motip spraymaling i høj kvalitet, som kan anvendes til bl.a. træ, metal, glas, aluminium samt visse typer af plastik. Motip spraymaling fås i mange skønne farver, og du kan vælge mellem silkemat eller blanke farver. Det er nemt at bestille spraymaling online, og du er garanteret lave priser og hurtig levering.

admin: