X

Bliv det nye modeikon

Hvis det ikke er ligegyldigt, hvilket slags tøj du ifører dig, og det skal udstråle kvalitet samtidig med, at mærket er det helt rigtige, så gør du dit helt rigtige køb hos Seasidegroup.dk

Moden er omskiftelig, men hos Seasidegroup.dk kan du være sikker på hele tiden at være opdateret på, hvilke tøjmærker og modetendenser der er in for tiden og få sørget for, at din garderobe er up to date og vil få folk til at vende blikkene og nikke anerkendende efter dig på gaden. 
Du er nemlig den stilsikre og modebevidste person, der ikke går på kompromis med det helt rigtige mærke i den bedste kvalitet.

Vær det lokale stilikon, som omgangskredsen klæder sig efter, når du handler hos Seasidegroup.dk.

Vi garanterer dig, at vi altid fører de nyeste modekollektioner i de mest moderne trends, om vi så snakker tøjmærker fra Hugo Boss, Calvin Klein eller det næste tredje mærke, som endnu ikke har set dagens lys, men som bliver skelsættende for moden i den kommende tid. Vi sørger for at have det til tiden.

Om du så skal have fornyet skoene, kjolen eller smykkerne, så finder du et stort udvalg hos os i størrelsen til dig. Vi forhandler både til herrer og kvinder.

Desuden har vi også et stort udvalg i lingeri, så du kan føle dig lækker helt ind til kroppen og forføre dem, du lyster. Når badesæsonen nærmer sig, har vi også badetøj på lager, så du er klar til at slikke sol på stranden. 

Køber du for over 500 kroner, så sender vi dine varer kvit og frit, hvis du vælger levering med GLS. Og du skal ikke vente længe med at forkæle din krop med det nyeste modetøj, for vi lover at levere varerne i løbet af en til tre hverdage.

Kontakt os på mail eller telefon, hvis du har det mindste spørgsmål eller vil have vejledning til at sammensætte den rette tøjkollektion.

Anders Lundtang Hansen: