X

Løft fliser nemt med en fliseløfter

Som ansat i bygge og anlægsbranchen, som håndværker eller som vejarbejder er der øget risiko for arbejdsrelaterede fysiske skader på især ryg eller knæ, som er særligt udsatte, når man beskæftiger sig med tunge løft af genstande, som er tunge og vanskelige at håndtere. Samtidig kan denne type genstande som for eksempel fliser, kantsten og brønddæksler være meget krævende i forhold til arbejdskraft – ofte skal der flere mand til at løfte og flytte et brønddæksel, og løftearbejdet skal koordineres, hvis man skal undgå slidskader eller akutte skader, så som fingre, der kommer i klemme, eller fødder, som bliver knust under et tabt brønddæksel.

Sådan kan du facilitere smart og skånsomt arbejde med en fliseløfter

Som sjakbajs eller byggeleder kan du være med til at forhindre skader i at opstå. Det kræver blot, at du investerer i det rette udstyr. Med en fliseløfter fra ASP produktudvikling kan du således sikre, at dine medarbejder nemt og gnidningsfrit kan løfte fliser, som ellers vil kræve to mand eller mere at flytte.

Fliseløfteren er nem at betjene for én person, og benytter sig af sugekopper, således at flisen sikkert kan flyttes fra sted til sted uden at blive tabt på jorden. Det, at fliseløfteren er enmandsbetjent, frigiver flere hænder til andet arbejde på pladsen. Du sparer dermed tid og penge, samtidig med at du skåner din medarbejders ryg og knæ.

Hvor kan jeg købe en fliseløfter?

Hvis du ønsker at gøre arbejdet nemmere for dine ansatte, og samtidig spare penge og mandetimer, kan du via asp-produkt.dk anskaffe en smart og funktionel fliseløfter, som er nem at transportere og anvende på såvel byggepladsen som på vej og gade. Hos asp-produkt.dk finder du en bred selektion af produkter, som er specielt udviklet til at lette arbejdsbyrden forbundet med tunge og besværligeløft.

Se det fulde sortiment af fliseløftere på asp-produkt.dk

Astrid Pedersen: