X

Bliv ufaglært vikar med jobtryghed

Mange tænker på vikarfaget som et ustabilt job, men bliver du ufaglært vikar hos Vikar Service, så kan vi tilbyde dig en fleksibel hverdag samt jobtryghed, da vi altid har firmaer på bedding, der ønsker vikarhjælp. Hør mere om dine muligheder for et job som ufaglært vikar hos Vikar Service allerede i dag.

Udvikl dine kompetencer som vikar

Som ufaglært vikar kan du lære en lang række af nye færdigheder og få fantastiske kompetencer, der eventuelt kan lede hen til en fastansættelse. Mange anerkender ikke at lære hands-on, men igennem et vikarjob kan du lære en masse nye ting igennem praksis. Du kommer ud på forskellige arbejdspladser, hvor du skal være omstillingsparat og lærenem, og du får derimod også pyntet på dit CV og mere selvtillid. Hvis du allerede har erfaring indenfor visse områder, kan du naturligvis ønske at starte blødt ud og starte i et firma, der har lignende arbejdsopgaver til dem, du har haft før.

Et samarbejde mellem dig og os

Når du får job hos Vikar Service som ufaglært vikar, indgår du et samarbejde med os. Det betyder, at vi forventer at du er en medspiller og tager ansvar. Du er vores ansigt udadtil, så derfor er det vigtigt, at du går til dine arbejdsopgaver med god energi. Til gengæld tilbyder vi dig jobtryghed, så du ikke står uden et arbejde i lange perioder, og vi tilbyder dig fleksibilitet, så du bliver herre over dit eget liv. Hvis jobbet som vikar lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om, hvordan jobbet som vikar kan udvikle dine kompetencer.

admin: