X

Din virksomhed skal have en rengøringsvogn

Regering er et oplagt sted at spare. Professionel rengøring kan være dyrt. Men det er ikke altid den bedste løsning at stå for rengøringen selv. Hos Nowas finder du blandt andet rengøringsvogne. Sådan en får du brug for. Rengøring er som andre fag. Det kræver gode værktøjer for at gøre et godt stykke arbejde. Uden en rengøringsvogn risikerer du sjusk og massivt spild af tid. I værste fald bliver der ikke gjort rent.

Små vogne til gulvvask

De fleste virksomheder har brug for at få vasket gulvet jævnligt. Det er i forvejen en relativt stor opgave. Og den bliver ikke lettere af at skulle rende efter rent vand og sæbe hele tiden. Virkomheden vil få stor glæde af en lille rengøringsvogn der lige præcis kan rumme en gulvmoppe og en spand med vand og sæbe.

Vogne skaber orden

Til hoteller eller store virksomheder er der mange tekstile at håndtere. Håndklæder og karklude kan hurtigt udvikle sit helt eget kaos. Og snart bruger du mere tid på at lede efter ting end på selve rengøringen. En hotelvogn gør det nemt for dig at sortere rent og beskidt linned. Der er hylder og beholdere til både klude, håndklæder og linned. Samtidig er der plads til både gulvspand og støvsuger.

God rengøring betaler sig

Et rent arbejdsmiljø kan gøre hele forskellen. Og det er ikke så let at gøre rent som man skulle tro. Med en lille investering kan du gøre kunde- og medarbejderoplevelsen meget større. Lad være med at spare mere end nødvendigt. Betal prisen for ordentlig rengøring og mærk hvor stor en forskel det gør for dine medarbejdere. Jo gladere de er, jo bedre præsterer de på arbejdet. God rengøring er en investering der smitter af på medarbejdere, kunder og til sidst din virksomheds resultat.

admin: