X

Bøgehække – smukke, grønne og tætte

Når det handler om at afskærme sin have med en smuk og tæt, grøn hæk, tænker de fleste nok på stedsegrønne hækplanter. Denne type planter er vidt og bredt anvendt som hæk, sandsynligvis fordi de, i kraft af at være stedsegrønne, er tætte året rundt. Stedsegrønne hække har, lige som grantræer og fyrretræer, intet løvfald, og de er forholdsvis nemme at holde. Men vidste du, at du kan bruge visse løvplanter til hæk – og at disse har så sent et løvfald, at du faktisk nærmest ikke når at mærke noget til det?

Bøgehæk – klassisk og stilren året rundt

Det er således blevet mere og mere populært at anvende løvfældende planter som for eksempel bøg, når der skal plantes hæk. En bøgehæk er karakteriseret ved smukke, grønneplanter fra det tidlige forår til langt hen på sensommeren, hvor bladende – lige som på selve bøgetræet – udvikler smukke efterårsfarver. Bøgehækken taber først sine blade i forbindelse med knopskydning, hvilket indtræffer i foråret. Således har du en smuk og tæt hæk hele året rundt. Bøgehækken er desuden meget hårdfør, og kan trives i de fleste jordtyper og surheds grader. Og din bøgehæk skal kun klippes to gange, nemlig til Sankt Hans og så engang i løbet af vinteren.

Køb en fuldt udvokset bøgehæk på primafaerdighaek.dk

Den eneste ulempe ved den smukke og dekorative bøgehæk er, at den bruger mange år på at vokse sig ud til en højde og en tæthed, som giver mening i forbindelse med afskærmning af haven. Derfor kan du med fordel tjekke primafaerdighaek.dk – hvor du kan købe fuldt udvoksede bøgehække i metermål – ud. Her kan du selv beregne prisen på din nye bøgehæk ud fra antallet af meter, den skal strække sig, og nemt og hurtigt bestille din færdige bøgehæk til levering.

Læs mere om færdige bøgehække på primafaerdighaek.dk

Astrid Pedersen: