X

Grisport sikkerhedssko – til de tunge og udfordrende brancher

Som arbejdsgiver er det dit ansvar at sørge for, at dit mandskab er klædt ordentligt på til at kunne varetage deres opgaver. Dette gælder for alle typer virksomhed – man er ikke en god leder, hvis man ikke sikrer, at medarbejderne har det rette udstyr og de nødvendige redskaber til rådighed, såvel fagligt som materielt. Og når det gælder brancher som produktion, industri, lager og bygge- og anlæg, gælder det, at nødvendigt sikkerheds udstyr også skal være til rådighed for medarbejderne.

Når der arbejdes med materiel håndtering, logistik, tungt værktøj eller maskinel, eller meget tunge emner under risikable forhold, skal medarbejdernes helbred være beskyttet. Dette gøres eksempelvis ved at sørge for støv- og gasmasker i de rette størrelser, hjelme, som beskytter mod nedfaldende objekter, særligt forstærkede arbejdshandsker, og så selvfølgelig værnefodtøj – i folkemunde bedre kendt som sikkerhedssko.

Vælg de rette sikkerhedssko til arbejdspladsen – prøv Grisport sikkerhedssko

Sikkerhedssko kan antage mange udformninger, afhængig af, i hvilken branche, de skal anvendes. De fleste typer af sikkerhedssko kommer med det, der kaldes tåhætte, som består af særlig forstærkning af overlæderet i tå og over forfoden. Denne forstærkning kan bestå af metal eller kunststof, og skal beskytte mod brækkede knogler i tæer eller fod, for eksempel som følge af fastklemning eller tab af tunge objekter ned over foden.

Grisport sikkerhedssko er særligt designet til at være modstandsdygtige over for de udfordringer, man møder på byggepladser, værksteder eller inden for tungt håndværk. De lækre og komfortable sikkerhedssko fra Grisport er alle forsynet med tåhætte, og dertil en ekstra forstærket værnesål – også kaldet sømværn – som beskytter underfoden mod skader fra søm og andre spidse genstande, man kunne risikere at træde op i skoen.

I Olholm Safetys online shop på olholm.dk kan du finde et stort og velassorteret udvalg af Grisport sikkerhedssko i alle størrelser og pasforme.

Astrid Pedersen: