X

Ejer du en boligforening? 3 måder at gøre den mere attraktiv på

Det er en stor opgave at være ansvarlig for en boligforening med alle de boliger, der hører til. Det er nemlig dit ansvar at sørge for, at tingene er i stand, og at beboerne er glade og tilfredse. Vi giver dig her 3 gode råd til, hvordan du kan være med til at forbedre forholdene i din boligforening.

God rengøring og jævnlig trappevask

Hvis trapperne, opgangene og de grønne områder ikke står pænt og nydeligt, vil det helt sikkert blive pointeret. Du kan komme de trælse beskeder i forkøbet ved at bestille professionel trappevask, som sikrer, at der ugentligt eller hver anden uge vil blive vasket i opgangen. Det behøves faktisk ikke være så dyrt igen, hvis du vælger de rigtige steder. Typisk kan du få en billigere pris, hvis du har mange trapper, der skal vaskes.

Byg altaner på lejlighederne

Altaner er en fantastisk løsning, som alle vil sætte pris på. Ikke alene vil det gøre dine nuværende lejere gladere, men det er en løsning, som gør, at du kan tillade dig at tage en højere pris for dine boliger. Det er en større investering, som også tager noget tid, men den vil øge værdien af bygningerne gevaldigt.

Udendørs udsmykning

Dine udendørs arealer danner førstegangsindtrykket, der skal overbevise køber eller lejer om, at de skal bo i din boligforening. Det kræver ikke ret meget, men hvis du kan vise, at du går op i, hvordan dine udendørs arealer tager sig ud, har du givet dem et førstegangsindtryk, der giver lyst til mere – modsat en langhåret græsplæne og ustyrlige buske.

admin: