X

Det skal du bruge til det kreative hjem

Har du og din familie kreative gener, og elsker I at gøre det selv? Der findes et væld af finurlige og smarte materialer, som man kan lave ting ud af og sætte sit helt eget personlige præg på hjemmet. Vi giver dig her gode råd til dig og dit gør det selv projekt.

Hobbyskum

Hobbyskum er, som navnet antyder, skum, der kan bruges til hobbyprojekter. Det kommer i mange forskellige størrelser og former og kan bruges til udsmykning af forskellige projekter. Det kan også have en praktisk funktion alt efter størrelsen, men det hvis det er i en smuldret version, hvor det skal se lidt tilfældigt ud, vil effekten være æstetisk udelukkende. Du kan finde hobbyskum relativt billigt, da det typisk er et overskudsmateriale.

Epoxy resin

Skal du lægge sidste hånd på dit store hjemmelavede træbord, men mangler der et eller andet, der kan gøre overfladen helt unik? Epoxy resin bruges ofte til at give en blank overflade på både, men du kan også give dit træbord en lignende blank overflade med helt egne valg af farver og mønstre. Epoxy resin giver bordet den sidste finish, og vi garanterer, at ingen vil få et bord, der ligner dit.

Værksted – til hele familien

Hvem sagde, at det kun var far, der måtte bruge værkstedet? Værkstedet i hjemmet giver så mange muligheder, at det ville være synd, hvis det kun var til fars projekter. Det kan samtidig også give børnene nogle basale færdigheder inden for håndværk og sløjd, som de vil blive glade for senere i livet. De får nogle splinter, men det er næsten kun sundt.

admin: