X

Fordelene ved en mini kran

En minikran er en kran der kan monteres på ladet af en bil eller varevogn. Den kaldes også en ladkran og bruges til små løfteopgaver. Hos ASP Produktudvikling har de en hel kategori af minikraner som de kalder Knap-on-kran.

En lille kran kræver at der bliver monteret en bundplade den kan sidde fast på. Og typisk kan en minikran løfte mellem 220 og 400 kilo. Så den er perfekt til mindre løfteopgaver.

Kranen gør arbejdet lettere

Bil og kran er samme enhed. Det betyder at du ikke skal i gang med trucken for at fordele lasten på projektområdet. Du kan hurtigt køre bilen derhen hvor lasten skal bruges og læsse den af med kranen.

Du sparer en masse tid på dit projekt. Især hvis du har større anlægsprojekter i gang i virksomheden.

Det er lettere at flytte ting rundt

Ofte er materialer samlet centralt på arbejdsområdet. Når du skal flytte tunge ting til et andet område vil du normalt skulle bruge en kran eller en truck til at læsse vognen. Derefter køre den til et nyt sted og læsser af med en anden truck.

Men med en minikran på ladet behøver du hverken kran eller truck. Det sparer udstyr at have det hele på samme vogn.

Tid er penge

Minikranen sidder fast på ladet hele tiden. Så du bruger ikke tid på at opsætte og nedtage kranen. Det ville du normalt være nødt til. Du frigør tid som du kan bruge til noget mere værdiskabende. Jo mere tid du kan spare på et projekt, jo færre medarbejdere har du brug for på opgaven. Den tid du sparer kan du omgående se i projektets økonomi. En kran på ladet kan betjenes af bare en enkelt mand, så resten af medarbejderne kan koncentrere som om andre opgaver.

admin: