X

Godt campingudstyr gør campingoplevelsen bedre

Når man er på campingtur, har man brug for en del forskelligt campingudstyr og campingmøbler, og disse kan alle bidrage til at gøre campingoplevelser bedre. For at dette bliver en realitet, er det selvfølgelig vigtigt, at man vælger sig det udstyr, der passer godt til ens behov – alt efter om man er fastliggende campist i hele sæsonen, eller om man blot skal på en simpel weekends tur i det fri med telt.

Campingstole

Det er en rigtig god idé at anskaffe sig nogle gode campingstole inden afgang på campingtur – dette er gældende, ligegyldig om det drejer sig om en reel campingferie eller blot en simpel, lille rejse med let oppakning. Hvis I har god plads i forteltet, er en liggestol/relaxstol et møbel, der i høj grad kan gøre campingoplevelsen bedre. Hvis du tager et smut forbi Campingtur.nu, vil du i denne kategori finde både almindelige liggestole fra mærker som Isabella og Crespo til en hængekøje på stativ fra mærket WeCamp. Sådanne møbler biddrager til en dejlig, afslappende campingoplevelse. Hvis du camperer i telt, kan det imidlertid være trængt med pladsen, og så er foldestole en god løsning. Man skal anskaffe sig foldestole, hvis man ønsker en enkel løsning, der er let at transportere til og fra ferien – foldestole fylder ikke meget, og de er lette at tage med sin rundt omkring, alt efter hvor man ønsker at sidde. Under kategorien campingstole finder du ligeledes instruktørstole, strandstole, fodstøtter og skamler samt hynder. Tag et kig på Campingtur.nu. 

Fortelte

Når man camperer, er det ideelt at eje et fortelt – det er nemlig typisk i forteltet, at man tilbringer det meste af tiden på campingferien, og derfor har de fleste campister et fortelt med sig, særligt hvis man camperer sæsonen ud. Da så meget tid tilbringes i forteltet, er det vigtigt at finde ét i en god kvalitet. På Campingtur.nu finder du fortelte fra mærker som Ventura og Isabella.

Alberte Christiansen: