X

Gør din terrasse mere indbydende med en terrassemarkise

Hvis du har en terrasse eller altan, er det vigtigt, at du har mulighed for en optimal solbeskyttelse. Særligt af sundhedsmæssige grunde er det en god idé at beskytte dig mod solens stråler. Men derudover kan både en altan og terrasse blive decideret ubehagelige at opholde sig på, hvis der er for varmt.

Derfor er en terrassemarkise en fantastisk løsning. Den kan skærme terrassen, så den holder en behagelig temperatur. Men faktisk kan en terrassemarkise mere end det. Den kan også skåne dine møbler og gulve inde i huset, da den afskærmer for solens UV-stråler. Derfor kan du med fordel også bruge markisen om efteråret og vinteren.

Få optimal solbeskyttelse af dit hjem

Når du køber en markise, har du også mulighed for at tilkøbe ekstra beskyttelse i form af en vindvogter og solvogter. Disse to funktioner går ind og understøtter selve terrassemarkisen. Solvogteren kan anvendes til at køre ud, hvis solen bliver for skarp. Vindvogteren sørger derimod for, at din markise bliver kørt tilbage i kassetten, hvis det begynder at blæse kraftigt.

Begge funktioner har mulighed for køre selv. Derfor behøves du altså ikke være hjemme for at nyde godt af dem. Tværtimod træder funktionerne selv i kraft og sørger for, at du altid har en markise, der fungerer optimalt.

Oprethold en behagelig temperatur på din terrasse og i din bolig

Med funktionerne har du også mulighed for at altid at have en behagelig temperatur. Både på din terrasse, men også i din bolig. Hvis solen bliver skarp, vil solvogteren som nævnt selv køre ud. Det skåner også dit hjem for solens skarpe UV-stråler. Når du skåner dine møbler og gulve for solens stråler, vil de også få en længere holdbarhed. Derfor er en markise til terrassen altid en god investering.

admin: