X
    Categories: Maileg

Gør dit hjem mere eventyrligt og finurligt med de smukke figurer fra Maileg

Drømmer du om et hjem, hvor der er fokus på både nostalgi og magi, så vil det være oplagt, at du prøver at gøre det tydeligt i dit valg af indretning og udsmykning af dit hjem. Det vil ikke mindst være til højtider som påske og jul, at de følelser er meget centrale.

Hvis du leder efter noget pynt, der virkelig kan være med til at få den rette stemning frem, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på den pynt, som det danske mærke Maileg laver. Det er nogle meget fine og finurlige figurer, hvor der virkelig er tænkt på udtrykket i hver figur. Det er lige fra nissen, der hænger på træet i juletiden, til kaninen, der sidder og holder øje i vindueskarmen. 

Et godt sted for dig at købe figurer fra Maileg er på webshoppen pindhus.dk. De har et stort udvalg af de forskellige figurer. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde nogle, som du godt kan lide. Hvis du er på jagt efter nogle bestemte figurer, kan du højst sandsynligt også finde dem, men skulle det ikke være tilfældet, kan du altid kontakte pindhus.dk, så skaffer de dem hjem til dig. 

Udover nisser, kaniner og anden højtidspynt står Maileg også for at lave sødt og nostalgisk legetøj. Det er helt sikkert noget, der vil falde i god jord hos de små piger og drenge, der skal lege med det. Hos Maileg laver de for eksempel nogle små bus, der bor i cigaræsker. Hver mus har sin egen cigaræske, som den kan sove i. Det gør det også nemt for dig og dit barn at pakke musene væk, når I er færdige med at lege med dem. Musene kommer i mange forskellige udformninger. Det kan for eksempel være en tandfe mus eller en racerkører mus. 

Udover musene laver Maileg også søde dukkebamser. Det er bamser, som det er muligt at klæde på med tøj. På den måde kommer de på mange måder til at fungere som dukker. Bamserne er formet som kaniner med lange eller korte ører, hvilket giver dem et meget sødt udtryk. 

Der findes også en række forskellige former for møbler og andet tilbehør til musene og dukkerne. Det er derfor et univers, der kan blive ved med at udvide sig for dit barn, når han eller hun år for år får flere og flere ting at lege med. 

Emilie Ann Jacobsen: