X
    Categories: Marine

Guide: Disse ting skal du bruge til dit bådprojekt

Er du også blevet godt og grundigt træt af corona, og mangler du et projekt, som du virkelig kan investere tid og kræfter i? Så er en båd det perfekte forslag, hvis du er klar til at lave investeringen også. Det er det perfekte far-projekt, og du vil uden tvivl komme til at bruge mange timer på at sætte båden i stand. Vi kommer her med gode råd til dit bådprojekt.

Glasfibermåtter

Du skal ud at investere i en båd, og det behøves ikke være en stor en af slagsen. Dog anbefaler vi ikke en lille træbåd, men en lidt større kulfiber båd er at foretrække. Hertil skal du huske glasfibermåtter, som gør det nemmere at bevæge sig rundt på båden, som godt kan blive glat, når der er skyllet vand op.

Licens til at sejle

Det er en smule omstændigt at anskaffe sig en båd, fordi man ikke alene have en båd – man skal også have en tilladelse til at sejle den i de områder, hvor man gerne vil sejle. Det svarer til at få et kørekort til bilen. Du skal huske at ansøge om dette, så du rent faktisk har tilladelse til at komme ud på vandet, når du gerne vil.

Hvor står den om vinteren?

Har du en plan for, hvad du gør med båden, når den ikke kan bruges? Der findes hertil flere løsninger. Står din båd udenfor, kan du bruge krympeplast til at pakke din båd godt ind. Det anbefales dog, at du finder et sted, hvor din båd kan stå indenfor, da det giver markant mindre slid.

admin: