X
    Categories: Reoler

Skab en effektiv og overskuelig opbevaringsløsning med pallereoler

Har du en virksomhed, der benytter sig af et fysisk lager? Så ved du også, hvor vigtigt det er, at man har overblik og orden på sit lager. Det første skridt mod at opnå dette kan være at investere i professionelle pallereoler.

Pallereoler er en type reoler, der er indrettet til at kunne læsses med paller. Det vil sige, at du oftest betjener den med en gaffeltruck eller lignende maskineri. Pallereoler egner sig særligt til store mængder varer eller meget tunge varer, som det er en fordel at lade maskiner frem for medarbejdere flytte rundt på.

Du kan få pallereoler i alle mulige mål og størrelser, og derfor kan du også få en skræddersyet reol, som passer til lige din lagerkapacitet. Pallereoler kan konstrueres med rigtig mange etager, men for mange virksomheder vil det være tilstrækkeligt med et par etager.

Ønsker du flere etager i din pallereol, får du også brug for særligt maskineri til at betjene de øvre etager.

Pallereoler kan øge effektiviteten og sikkerheden på dit lager

Med pallereoler slipper du for en del manuelt arbejde, da reolen som nævnt kun bør betjenes med maskiner. Det kan være med til at øge både effektivitet og sikkerhed på dit lager. Du vil kunne flytte større mængder varer på én gang, og dermed også på kortere tid. Samtidig undgår du arbejdsskader, som kunne komme af manuelle løft.

Du kan få en lang række ekstraudstyr til dine pallereoler, som yderligere sikrer arbejdsgangen. Blandt andet stigebensbeskyttere, rygnet, pallestop, palleudtræk, nethylder, netafskærmning, belastningsskilte og truckværn.

Med dette tilbehør kan du tilpasse pallereolerne til lige de varer, din virksomhed forhandler. Pallereolerne kan på den måde skræddersys til dit lager, så du udnytter din plads bedst muligt.

admin: