X

Har du og dit firma de bedste salgsløsninger?

Der er kamp om kundernes opmærksomhed, og derfor er det vigtigt, at du har de rigtige materialer, der kan hjælpe dig med at præsentere dig selv, din virksomhed og dine varer på bedste vis – det gør sig gældende uanset om du er butiksejer, tager rundt som repræsentant på messer eller står for et kontor. Hos Globifix.com har de specialiseret sig i at levere salgsfremmende løsninger til gode priser – og det kommer dig til gode. Hos dem kan du nemlig finde produkter, der kan hjælpe dig med at vise du er, og hvad dit firma står for.

Hvad kan du finde hos globifix.dk?

De har et stort udvalg af forskellige produkter, der på hver sin vis kan hjælpe dig med at fremme ikke bare opmærksomheden på din virksomhed eller butik men også fremme dine salg. Deres produkter fordeler sig under følgende kategorier:

  • Handelsudstyr: Her finder du alt i indpakning, bæreposer i forskelligt materiale, prisskilte og –mærker samt skilteholdere, plakatrammer og andre displays samt mannequiner og meget andet.
  • Butiksudstyr: Her finder du funktionelt inventar til din butik som fleksible prøverum, udstillingspodier, tøjstativer og meget andet, der kan hjælpe dig med at få præsenteret dine varer på en pæn og praktisk måde.
  • Kontorudstyr: Alle de praktiske og uundværlige kontorartikler, der gør hverdagen lidt nemmere. Det er alt fra brochureholdere, tape, opslagstavler til kuglepenne og whiteboards. Kort sagt alt hvad et moderne og aktivt kontor har brug for.
  • Messeudstyr: Alt hvad du skal bruge, når du og virksomheden skal repræsenteres på messer rundt omkring i landet. Således finder du messestande og –diske, samt bannere, skilteholdere og andre typiske produkter, der er brug for på messer og andre events.

Du kan se hele deres udvalg i deres webshop, hvor du også kan læse mere om deres forskellige nyheder samt kontakte dem med forespørgsler eller spørgsmål.

admin: