X

Trim hunde på professionel vis med hundeklippemaskiner

Hos Thordal.dk har vi samlet et stort udvalg af hundeklippemaskiner, som kan benyttes privat til hjemmets egen hund såvel som til erhverv såsom hundefrisører. Vi indkøber udelukkende hundeklippemaskiner fra anerkendte producenter, hvis kvalitet placerer dem blandt de bedste på markedet. Derfor kan du i vores webshop blandt andet finde hundeklippemaskiner af mærkerne Andis, Heiniger og Oster. Med en hundeklippemaskine kan du style din hund, som det passer dig, og du kan hjælpe de små lodne venner af med lange hår, som generer dem og eventuelt blokerer for deres syn eller slæber langs jorden. Inden du køber en hundeklippemaskine, bør du overveje, hvor ofte og til hvilke formål, du vil bruge den, så du er sikker på, at du får valgt den rigtige. Som tommelfingerregel anbefaler vi, at du vælger en hundeklippemaskine, hvor du kan skifte skær og bruge afstandskamme, da det giver dig en større fleksibilitet og mulighed for at klippe og trimme i forskellige længder.

Tips til brug af hundeklippemaskiner

Hvordan du vælger at klippe og trimme din hund afhænger af, hvilken race den er, samt hvad du finder nemmest og flottest. Dog har vi samlet nogle universelle råd til hundeklipning her:

  • Det bedste resultat opnås ved brug af både hundeklippemaskine og hundesaks
  • Hundeklippemaskinen anvendes til hundens krop
  • Hundesaksen anvendes til hundens hoved, ben og hale
  • Trimning med hundeklippemaskiner egner sig bedst til hunde, hvor der ønskes en kort pels
  • Hvis din hund har groft, kraftigt og filtret hår, bør du trimme den med et groft skær uden brug af afstandskamme
  • Red altid hundens pels igennem inden brug af skær og afstandskamme

Forkæl din hund

Har du lyst til at give din hund lidt ekstra, så tag et kig på vores plejeprodukter, som forkæler din hund fra pote til snude. Vores udvalg af plejeprodukter til hunde byder på alt fra potetrimmere, negleklippere og shampoo til pelspleje, kamme og børster. Hvis du mangler udstyr til at præcisere din hundeklipning, anbefaler vi dig at tilkøbe en hundesaks, afstandskam og trimmekniv. Med disse værktøjer er du fuldt udstyret til at udføre en professionel hundeklipning. Foruden selve hundeklippemaskinen kan det også være en god ide at investere i ekstra tilbehør såsom skær, føntørrere og holdere og kufferter til klippemaskiner. Du kan naturligvis finde alle disse produkter og mere til i vores webshop.

admin: