X

Hold et brag børnefest

Hold en fest med børneunderholdning der kan skræddersys til børn i alle aldre!

Hvad med at holde en børnefødselsdag, i børneinstitutionen, storcenteret eller til byfesten, med børneunderholdning til priser hvor alle kan være med. Du kan holde festen på alle tidspunkter af året til sommerfesten, juletræsfesten eller andre firmaarrangementer, hvor medarbejdernes børn skal forkæles med lidt børneunderholdning.

Underholdning med balloner

En fantastisk sjov måde at underholde børn på er med farverige balloner. Balloner er værdifuld børneunderholdning, og kommer i en hel masse forskellige former og størrelser. Med den rigtige entertainer kan der være mulighed for at lave avancerede ballondyr og andre sjove ting. En god børneentertainer kan også vise børnene hvordan de selv skal lave ballondyr – eftersigende, skulle gravhunden være den letteste at lave.

Inviter en Julemænd

Det er oplagt at invitere julemanden til en juletræsfest, men hvis du virkelig vil chokere gæsterne – kan du invitere julemanden til en sommerfest. Det er perfekt børneunderholdning og går vi ikke alle sammen en gang i mellem og undrer os over hvad julemanden mon laver resten af året. Invitér ham til din fest midt i juli, og find ud af det.

Tryllekunstner

Børn har en livlig fantasi og hvis du vil være med til at holde den i live, så skal du bruge en tryllekunstner som børneunderholdning til din næste børnefødselsdag. Højst sandsynligt vil tryllekunstneren udføre optiske illusioner og korttricks. Hvis du får en mere erfaren tryllekunstner får I mere avancerede tricks at se. Måske trækker han en kanin ud af en hat! Uanset hvilken tryllekunstner du vælger, vil han sandsynligvis være den mest mindeværdige del af festen. Det er ikke så ofte at børn får lov til at møde en vaskeægte tryllekunstner, men det giver du dem mulighed for.

Der er ingen tid at spilde – find og hyr den helt rigtige børneunderholdning til din næste fest og vær sikker på at alle – store som små – får en dejlig fest.

Lykke Holzmann Søby: