X

Virker dit høreapparat uden batterier?

Bruger du hørerør – eller foretrækker du høreapparat?

Engang var der faktisk noget, som hed et hørerør. Det var ligesom en lang smal tragt, som du kunne sætte op foran øret, og så kunne den person, der ville fortælle dig noget tale ind i tragten. På den måde blev lyden koncentreret direkte ind mod dit øre.

Hvis du kender den danske serie tv-serie Matador, så har du set Fru Møghe benytte det. Og du er vel enig i, at det ikke er specielt elegant og sikkert heller ikke særligt effektivt.

Oticon er specialister i høreapparater

Nu hvor høreapparatet er gået af mode, så er det godt, at der findes virksomheder som eksempelvis Oticon, som er specialister i at lave bittesmå og meget effektive høreapparater. 

Oticon hører ganske enkelt til blandt verdenseliten, når der drejer sig om høreapparater, og deres erklærede mål er “at hjælpe mennesker med høretab med at udnytte deres potentiale, mens de lever det liv, de vælger – med den hørelse, de har.”  Det er da en flot tilkendegivelse, som alle kun kan bifalde.

Der er nemt at skaffe dele til dit Oticon høreapparat

Høreapparater fra Oticon er avanceret elektronik. De er samtidig meget små, og består af forskellige, dele som hver for sig er vitale for funktionaliteten.

Nogle helt afgørende dele til høreapparater fra Oticon er naturligvis Oticon batterier. Du kan få dem i pakker med 6 stk. batterier pr. pakke, og prisen er absolut i den lave ende. Det er jo godt, så prisen på batterier ikke skal være afgørende for, om du har glæde af dit høreaparat. 

Du kan hurtigt og nemt skaffe de dele, som du står og mangler – eksempelvis mikrofonfiltre, voksfiltre eller lydkupler. Du går bare ind på Japebo.dk, som har et fint udvalg af alt, hvad du behøver. De har også alt, hvad du skal bruge til at vedligeholde dit høreapparat.

Hør godt efter med dit Oticon høreapparat.

 

 

Troels Nielsen: