X

Køb nemt tøj til dit klinikpersonale på nettet

Det slider på jeres tøj i klinikken, at I går i det hver dag. Derfor er det en god ide for jer, at I løbende bestiller tøj hjem, så I altid kan se pæne og præsentable ud i tøjet. Det er med til at give jeres klienter et godt indtryk af jer. Det er lige meget, om du arbejder som tandlæge, fodterapeut, fysioterapeut eller kiropraktor. 

For at gøre det nemmere for jer selv er det en god ide for jer, at I bestiller tøjet via nettet. Dermed kan I spare både tid og penge. Det vil tage bare et par få klik for sekretæren at finde frem til det rigtige tøj, når hun først har fået de størrelser, som hun skal købe. Dermed kan det næsten ikke blive nemmere for jer. Du slipper dermed selv som chef for at skulle tage til en flere timer langt møde med en leverandør, der vil prøve at overbevise dig om, at hans produkt i hvert fald er det allerbedste. 

Der findes en række forskellige former for webshops på markedet. En af de største, hvor de har et virkelig stort udvalg af tøj til klinikker, er praxiswear.com/da. Der har du virkelig nemt ved at finde alt, hvad du skal bruge til klinikken. Det vil også være med til at gøre, at I hurtigt kan få bestilt det tøj, som I skal bruge. 

Det er en god ide, at I bestiller, så I har et lager af tøj liggende. Dermed kan folk løbende tage det tøj, som de skal bruge. Dit personale kommer derfor altid til at se pæne og præsentable ud i tøjet. 

For at gøre det nemmere for jer selv kan I gøre det til et fast punkt for sekretæren, at hun for eksempel hver tredje måned skal bestille mere tøj hjem, så I kan få fyldt jeres lager op. Dermed kan alle blandt personale altid være sikre på, at de kan finde den størrelse og den form for tøj, som de har brug for. 

Emilie Ann Jacobsen: