X

Lad dit næste scenetæppe være et Molton scenetæppe

Står du og leder efter et nyt scenetæppe til dit teater, skole eller kulturhus? Så kan du med stor fordel investere i det populære Molton scenetæppe, som er kendt for dets sikkerhed og flotte udseende.

En god investering

Molton scenetæppet er normalt et tykt bomuldstæppe, men kan også findes i materialet satin, hvis du leder efter et smukt fortæppe, bagtæppe eller andet. Molton scenetæpper er en god investering rent sikkerhedsmæssigt, da de kan brandsikres og den kan ydermere fungere som både lys-absorberende samt lydabsorberende. Der er altså flere gode grunde til at et Molton scenetæppe skal være dit næste scenetæppe.

Gør en god handel

I vores sortiment hos Sunstill.dk kan du finde et væld af farver og størrelser, når det kommer til Molton tæpper. Hvis du ønsker at undgå at scenetæppet begynder at få en masse fnulder, så skal du investere i Molton tæppet af satin, som også holder længere end bomuldstæppet. Du kan finde ruller af Molton i vores sortiment på 30 meter eller 60 meter eller i løbende meter. Lige meget hvad dine behov er, så kan du med garanti finde et Molton tæppe i vores sortiment, som passer til dine behov.

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse i vores solide sortiment af de flotte og slidstærke Molton tæpper, og find lige præcis det tæppe, der passer til dig, om du selv skal sy det eller om det skal være færdigsyet. Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende vores services eller produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os per telefon eller mail. Vi har masser af erfaring indenfor scenekunstudstyr og står klar til at hjælpe dig med at finde det produkt, der opfylder alle dine ønsker og behov.

admin: