X

Sportstape

Hos Henza.dk finder du holdbart og effektivt sportstape i et væld af farver. Tapen kan bruges af alle sportsfolk i alle aldre – uanset niveau – og er blandt andet oplagt at bruge til ustabile knæ, ømme skuldre og svage ankler. Du finder et stort udvalg af elastisk og uelastisk sportstape, der både er latex fri og allergivenligt.

Stærk og sikker klæbeevne
Sportstape, også kaldt kinesiologitape, bliver i dag brugt indenfor stort set alle sportsgrene af både udøvere, ergoterapeuter, fysioterapeuter og mange andre professionelle behandlere. Så uanset hvilken form for sport du dyrker – håndbold, fodbold, basketball, volley, crossfrit eller noget helt sjette – så er sportstape essentielt, hvis eksempelvis en ledskade, forstuvning eller overbelastning skulle opstå. Tapen er ekstrem stærk og har en fantastisk klæbeevne, som garanterer, at den siddende bliver på, uanset hvor meget du måtte svede til træning eller kamp. Limen er samtidig åndbar og testet mod allergiske reaktioner.

Sportstape er særligt effektivt, når det handler om at genoprette muskeltræthed, dæmpe muskelspændinger og forebygge kramper. Men det stimulerer også blodgennemstrømningen, smertelindrer og understøtter udsatte sener og led. Med den rette sportstape vil din næste knæskade ikke kunne holde dig tilbage.


Kvalitetssportstape til alle behov
Hos Henza finder du et stort udvalg af kvalitetssportstape til knæ, som bliver brugt af verdensstjerner verden over. Som sportsudøver kommer du sjælendt helt udenom skader, men med sportstape kan du mindske risikoen og lindre smerterne. Alt efter hvilken skade og hvilken sportsgren, der er tale om, kan du benytte dig af forskellige former for sportstape. Vores tape kommer i flere størrelser, længder og farver, så du med sikkerhed kan finde netop den tape, der passer til dig og dine behov. En ting er sikkert: Med sportstape fra Henza vil du få mod på at fortsætte din træning.

admin: