X

Læder sandaler mænd

Uanset om du skal tilbringe sommeren i Danmark eller syd på, så er et par lækre sandaler et must have til de varme måneder. Solen får fødderne til at hæve op og blive svedige, og her er der ikke noget værre end indelukket fødder i sokker og sneakers. Fødderne har brug for luft og frihed, og netop derfor tilbyder Last Studio et stort udvalg af lækre læder sandaler i høj kvalitet.

Slip on sandaler og sandaler med rem

Last Studio er et af tidens mest populære og anerkendte brands til mænd, hvad angår fodtøj. Her finder du et bredt udvalg af sandaler, som både indebærer slip on sandaler, hvis det skal være nemt, og sandaler med rem, som sidder bedre fast på foden, hvis du eksempelvis skal ud at gå langt. Med et par sandaler i læder er du godt klædt på til sommerens varme vejr.


Specialister i læder

Last Studio er specialister i læder. Alt deres fodtøj er nemlig produceret i førsteklasseslæder, som er importeret fra nogle af de bedste garverier i Europa. Last Studio er desuden medlem af LWG – leather working group – hvilket betyder, at alt deres læder er blevet revideret i henhold til LWG reglerne; herunder håndtering af kemikalier, vandforbrug ved garvning og håndtering af spildevand. Derudover har de bæredygtighed i højsædet, da de ene og alene skaber kvalitetsprodukter med en lang levetid. Skoene kan holde mange sæsoner i streg, og du både får mulighed for at spare en masse penge samtidig med, at du skåner miljøet.

Deres læder sandaler er enkle, klassiske, og tidsløse, så de kan både bruges på job, til stranden og festlige lejligheder. Læderet former sig hurtigt efter din fod, og derfor er det sko, som du kan bære dagen lang uden at få ondt i fødderne.

admin: