X

Nyt til badeværelset – Idegaarden.dk har det hele

Står du og skal have nyt badeværelse, eller bare have peppet det nuværende op med lækkert, nyt interiør, så kan Idegaarden.dk hjælpe. Deres mission er at levere inventar, der både er funktionelt og som har et smukt design, der passer til dit hjem og dine behov. På deres webshop kan du finde masser af inspirationsbilleder, så du kan se, hvordan det forskellige interiør ser ud i et badeværelse, der er fuldt indrettet. 

Der er i dag mange forskellige tendenser, der rører sig, når vi snakker moderne badeværelsesindretning. Den hvide, rene stil er stadig moderne, men der er også en tendens på vej frem, hvor vi går mere over i de varmere toner i vores indretning, og materialer som træ og messing sniger sig ind. Én ting er dog helt sikker, når vi snakker badeværelser, og det er, at det er blevet rummet, hvor vi slapper af, og hvor vi bruger mere og mere tid. Derfor må der gerne dufte af spa-stemning og luksus. Der har været en længere periode, hvor badeværelset skulle være mere praktisk, men i dag drømmer de fleste af os drømmer nok om at få et badekar, hvor vi kan nyde et dejligt bad om aftenen efter en hård dag. 

Hos Idegaarden.dk er der hjælp at hente. Her findes alt, hvad man kan ønske sig til sit nye badeværelse. Hvis man er med på “messingbølgen” har de fx armaturet Newform XT i messing fra Cassøe. Eller hvad med et armatur i Krom/farve. Newform Linfa armatur,  der også fra Cassøe, fåes i sort, hvid, lemon eller lime. Vil du skabe spa-stemningen og anskaffe et badekar, kan du også finde det hos Idegaarden.dk. De har både kantede badekar, der passer ind i den stramme stil, og badekar med runde former, hvis du er mere til den romantiske eller bløde stil. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katrine Agentoft Nielsen: