X

Opdel dit værksted sikkert og overskueligt med svejseforhæng

Et værksted er et travlt sted, hvor der foregår mange tekniske og tunge opgaver. Det kan for eksempel være svejsning. Svejsning er elektrisk smeltning af metal, og det udsender et meget stærkt lys. Kigger man direkte på det, kan man få øjenskader. Det er et godt eksempel på nogle af de farlige opgaver, et værksted er hjem for. Med svejseforhæng kan du gøre dit værksted lidt sikrere.

Den klassiske hammer-på-tommelfingeren kender de fleste til. Og de fleste kan også huske Anton Åbergs far, der beder ham om at holde sig fra saven. Værksteder kan virke farlige, men det behøver de ikke være. Med den rette indretning og gode sikkerhedsforanstaltninger er der ingen grund til at være bange.

Når man svejser, bærer man en speciel hjelm for beskyttelse. Men i nogle travle værksteder er det ikke nok at beskytte den svejsende – her må man også tænke på dem, der passerer forbi. Her er det oplagt at opsætte svejseforhæng, der blokerer for det farlige lys, og passer på alles øjne.

Permanente eller mobile svejseforhæng i flere størrelser

Svejseforhængene fås som forhæng eller vægge, og de kan både være permanente eller mobile. Med de mobile forhæng får du en stor fleksibilitet, fordi du fra dag til dag kan ændre på indretningen i dit værksted. Det er en fordel, hvis du har begrænset plads eller få svejseopgaver.

De stationære løsninger er oplagte hvis du har et stort værksted og mange svejseopgaver. Med væggene får du klart markeret, at her foregår der svejsearbejde, og at uvedkommende skal holde afstand.

Væggene kan også bruges som rumdelere på værksteder, hvor der ikke benyttes svejsning. De er robuste og kan holde til det meste, så du kan anvende dem på mange forskellige måder.

admin: