X
    Categories: Arbejde

Sådan bliver dit kommende arrangement mere overskueligt

Fra tid til anden afholdes der store arrangementer, hvor mange mennesker samles på ét sted. Til sådanne arrangementer vil der ofte blive serveret mad enten i form af små anretninger med snacks eller tapas, eller der kan være den helt store tre-retters menu på programmet. Ethvert stort arrangement kræver megen planlægning, og det tager sin tid. Men ikke bare planlægningen tager tid. Der er nemlig også ting til selve arrangement, der kan sluge megen tid.

Skal der serveres mad for mange mennesker, kan det godt virke uoverskueligt med al den service, der skal bruges, og som også skal vaskes op efterfølgende. For at få det hele til at virke langt mere overskueligt, og dermed have mere overskud til planlægningen af det kommende arrangement, kan det være en idé at lede efter alternativer til service. Her kunne engangstallerkener være et oplagt alternativ, der gør det muligt at mindske mængden af opvask, der skal tages efterfølgende.

Mindre klimabelastning med bionedbrydelige engangstallerkener

Og så kan det godt være, at du måske tænker, at engangstallerkener må være en stor belastning for klimaet, og at det derfor på den måde ikke vil kunne betale sig at vælge engangstallerkener over en stor opvask. Heldigvis er det også muligt at købe bionedbrydelige engangstallerkener, hvormed det er muligt at belaste klimaet mindre end hvis man anvendte engangstallerkener i plastik.

Så har du et større arrangement, der snart skal afholdes, og synes du allerede nu, at den efterfølgende store opvask virker uoverskuelig, så vælg at købe engangstallerkener i stedet for. På den måde bliver den efterfølgende opvask ikke nær så stor, og køber du bionedbrydelige engangstallerkener bliver klimabelastningen ej heller så stor.

admin: