X
    Categories: undervogn

Sænk din bil med en ny og sporty undervogn

Skal bilen have et ekstra pift her i sommerperioden, så du kan cruise på de danske landeveje som en chef – så kan du overveje at pimpe den som en sportsvogn. Du kan for eksempel montere en kæk hækspoiler, et sæt frække skørter, eller skifte de gamle hjul ud med lavprofil dæk og bling bling alu fælge. Og hvis du virkelig vil gå all ind på det helt sporty look, kan du sænke din bil – evt. ved hjælp af en helt ny undervogn, så den kommer til at ligge tæt på vejbanen, lige som en ægte sportsvogn.

Hvorfor skal jeg sænke min bil?

Hvis du synes, det er for fedt ud, når en lav sportsvogn kommer smygende rundt om hjørnet helt nede ved jorden, er det fordi manøvredygtigheden øges voldsomt ved en sænkning af bil. Det samme gør køreglæden – og, i sidste ende, din brændstoføkonomi, da bilens nye, lave profil minimerer luftmodstanden. Med en sænket bil opnår du et bedre vejgreb, hvilket tillader dig at manøvrere mere smooth. Du vil tydeligt kunne mærke forkel, fra før du sænkede bilen.

Hvordan kan jeg sænke min bil?

Der findes flere forskellige metoder til sænkning af bil. Den billigste er ved hjælp af et såkaldt sænkningssæt, som består af et sæt fjedre, som er blødere end de fjedre, med hvilke din bil som standard er udstyret. Med sænkningsfjedre kan du opnå den lave profil – men hvis du ønsker en mere stabil og afbalanceret fornemmelse, skal du gå efter en helt ny undervogn, en såkaldt sportsundervogn. En sportsundervogn består af fjedre og støddæmpere, som er afstemt perfekt i forhold til hinanden, og dermed giver et mere holdbart resultat. Endelig kan du vælge den top professionelle løsning: Gevindundervogn. Med en gevindundervogn behøver du ikke at skifte din undervogn ud fra sæson til sæson, da den er monteret på gevind, hvilket tillader dig at hæve og sænke bilen efter behov.

Læs mere om sænkning af bil med ny undervogn på billig-gevindundervogn.dk

Astrid Pedersen: