X
    Categories: Skydedøre

Skydedøre giver mere plads i dit hjem

Hvis du gerne vil lave nogle smartere løsninger i dit hjem og dermed skabe mere plads, er det en oplagt mulighed for dig, at du sætter nogle skydedøre op. Skydedørene kan trækkes til siden og frigør derfor noget plads enten inde i rummet eller ude på gangen, som døren åbner op til. Det gør, at du kan få plads til nogle flere ting. I en lille bolig er det guld værd at kunne bruge den ekstra plads på en vasktetøjskur, en stol, en reol eller et lille skab. Der er faktisk mange ting, der kan stå på den ekstra plads, som du pludselig får. 

Et godt sted for dig at købe skydedøre til dit hjem er på hjemmesiden net2kopagniet.dk. De har gennem mange år solgt døre til danskerne og har dermed en rigtig stor viden om døre og ikke mindst et stort udvalg af dem. Det er en god mulighed for dig for at finde de helt rigtige døre i forhold til dine behov. Hvis du skal i gang med en ombygning eller en renovering, er det altid en god ide for dig at overveje, om du skal sætte en skydedør op frem for en almindelig dør. 

Et sted, hvor det er meget populært at have en skydedør er mellem udestuen og terrassen eller fra stuen og ud i haven. Skydedøren giver mulighed for at have en meget bred døråbning, samtidig med at den ikke kræver meget plads til at svinge på. Den brede åbning gør, at du nærmest føler, at haven kommer ind i huset. Det er en utrolig fornemmelse på varme dage. Samtidig er det en god mulighed for stadig at være i kontakt, når der er nogle, der opholder sig i haven, og nogle der opholder sig inde i huset. Om efteråret og vinteren giver skydedøren i glas også masser af lys til rummet. 

Emilie Ann Jacobsen: