X
    Categories: Ruko

Kvalitet og sikkerhed med låse fra Ruko

Har du lige købt nyt hus eller lejlighed, og er du i tvivl om hvorvidt du skal skifte låsen, omkode låse cylinderen – eller bare lade stå til? Er du træt af at have fire forskellige nøgler til dit hjem: En til hoved døren, en til terrasse døren, en til kælder døren og en til skuret – og måske en til postkassen? Eller er din lås bare så gammel og slidt, at den klart trænger til en udskiftning, fordi den efterhånden nærmest kan åbnes med alle nøgler, inklusive naboens og nøglen til din bil?

Hvis du kan svare ja til et af ovenstående spørgsmål, bør du overveje at vælge en låse-løsning fra Ruko. Som virksomhed har Ruko mere end firs år på bagen inden for udvikling og produktion af nøgler. Ruko arbejder ud fra en betragtning om, at en lås ikke bare er en lås – arbejdet bygger på mange års erfaringer, affødt af et tæt samarbejde med politi, vagtselskaber og forsikringsselskaber. Ruko er kendt og velanset i branchen for at sætte nye standarder inden for sikre låse, og hele udviklings arbejdet baseres på anvendelse af kvalitetsprodukter i et funktionelt og elegant design – produceret med respekt for menneskelige ressourcer og miljøet, med hovedvægten lagt på teknisk viden, udvikling og uddannelse. Når du vælger at købe dit nye låse system gennem en autoriseret Ruko forhandler, får du, ud over en robust og sikkert lås, udførlig vejledning i forhold til implementering af dit nye system.

Du kan vælge at købe Ruko 1200 hos billigsikring.dk. Her finder du et velassorteret udvalg af Ruko systemer. Du kan blandt andet vælge en startpakke, som er vældig praktisk, hvis samtlige låse i dit hus eller din lejlighed står for at skulle skiftes ud. En Ruko Startpakke 3 indeholder 2 kasselås cylindre, 1 postkasse cylinder, 1 hængelås og 3 Ruko D12 nøgler, som passer til samtlige cylindre. Dertil kommer 1 kodebrik, som skal bruges ved genbestilling af nøgler og cylindre.

Astrid Pedersen: