X
    Categories: Jukserei

Smukke smykker til minimalisten

Holder du af en flot og minimalistisk stil, hvor du ikke går med for store smykker, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på det danske mærke Jukserei. De har et stort udvalg af forskellige former for smykker, der alle er lavet i et flot, enkelt design og har en meget høj kvalitet ved at være lavet i ægte metaller. Mange af smykkerne er derudover lavet i hånden af smykkedesigneren selv. Det giver dig nogle helt unikke og meget flotte smykker. 

Et godt sted for dig at købe Jukserei smykker i Danmark er på webshoppen Selecteddesigners.dk. Det er en stor webshop, hvor de har fokus på at udvælge smykker af en rigtig god kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at det er nogle helt særlige smykker, du får, når du handler hos dem. 

Når du kigger på smykker fra Jukserei, bør du særligt lægge mærke til deres ørenringe. Det er nogle meget flotte, super enkle øreringe, der virkelig vil være det helt rigtige for dig, der godt kan lide en mere minimalistik stil, eller som foretrækker nogle mindre ørenringe til brug i hverdagene. De fleste af ørenringene er små stikkers, der sidder på selve øret, eller ringe, der hænger lige under øret. Der er ingen lange ørenringe, der hænger og dasker helt ned til skuldrene. 

Du kan få ørenringe fra Jukserei i flere forskellige materialer. Det kan for eksempel være guld og sølv. De ægte metaller gør, at du ikke vil få problemer med allergier. Har du nikkelallergi, er Juksereis smykker derfor også noget for dig. 

Jukserei har selvfølgelig andre former for smykker end ørenringe. De har for eksempel også et stort udvalg af halskæder. Kæderne er også meget simple og består som regel kun af en enkelt kæde. Enten er kæden i sig selv speciel, ellers har den et fint lille vedhæng, der er med til at gøre den til noget helt særligt. Igen er der fokus på gode kvalitetsmaterialer som guld og sølv. 

Leder du efter et anderledes og minimalistiske armbånd, har Jukserei også nogle meget flotte eksemplarer af slagsen. Det er for eksempel et enkelt firkantet armbånd i sølv, der er med til at give dig en flot kant i dit outfit, samtidig med at det ikke bliver for “larmende”. Bryder du dig ikke om de hårde kanter i firkanten, kan du vælge en ring i guld til at have om håndledet 

Emilie Ann Jacobsen: