X
    Categories: Lyngeshop

Smukke produkter til haven hos Lyngeshop

Leder du efter smukke løsninger til din have, fx højbede og planteophæng, eller praktiske løsninger som sneglehegn og græskanter, så er du kommet til rette sted. Lyngeshop.dk er en dansk webshop med adresse i Solbjerg ved Aarhus, der har specialiseret sig i netop dette. Og der er fokus på egenproduktion samt danske produkter af høj kvalitet.

Elegante højbede i jern

En af spidskompetencerne hos Lyngeshop er produktionen af elegante højbede i jern – galvaniseret eller rå. Alle bedene kan leveres med og uden sneglekant, og samtidig kan du få dem i op til 75 centimeters højde, så du kommer de generende rygsmerter under havearbejdet til livs.

For at gøre højbedene ekstra formstabile er de udviklet med dobbeltplader, så der er 2 x 1 mm pladetykkelse i top og bund – altså 2 mm tykke højbede. 

Højbedene fås både som runde og rektankulære, ligesom du kan få dem med ruminddeling, så du kan holde dine krydderurter adskilt.

Eventyrlige spejlbassiner

Et andet produkt, Lyngeshop med god samvittighed kan være stolte af, er deres spejlbassiner. De er lavet af en 5 mm kraftig stålplade, der ruster til en smuk, rødbrun farve i løbet af kort tid. Det giver et anderledes udtryk til haven end det traditionelle spejlbassin, og det kan laves på mål, hvis du har behov for det. 

Alverdens jordtyper

Mangler du højbedsmuld, planteskolejord, spagnum eller andre former for jord, så finder du det også hos Lyngeshop. I big bags vel at mærke, så leveringen foregår nemt og smertefrit.

Netop denne mulighed er forholdsvis ny fra webshoppens side og skyldes, at mange kunder har efterspurgt muligheden for at købe alt til højbedet på samme sted. Og det er nu også praktisk at få selve højbed og jord leveret på samme tid, så du ikke skal vente på levering fra flere forskellige forhandlere. Køber du din jord hos Lyngeshop, er du desuden garanteret en god jord af høj kvalitet.

Camilla Skøtt: