X
    Categories: Tangles

Tangles kan hjælpe urolige børn og børn med ADHD

Ved første øjekast ligner en Tangles bare et almindeligt stykke legetøj. Det er farverigt og snoet og har en enten blød overflade eller en med forskellige teksturer. Når du lærer Tangles at kende, vil du dog opdage, at de er meget mere end et legetøj. Det er nemlig også et hjælpemiddel for urolige børn og børn med ADHD til at gøre det nemmere for dem at holde sig i ro. Ja, faktisk er der også mange voksne, der har Tangles, fordi de er så effektive. 

Hvad er det så helt præcist, at Tangles kan? Med den uendelige form kan man med fingrene sidde og følge Tangles uden nogen sinde at komme til enden. Mange urolige børn og børn med ADHD kan godt lide at sidde med noget mellem hænderne. Det kan være en måde at komme af med deres uro på. Det kan gøre det nemmere for dem at koncentrere sig i skolen, men kan også være en hjælp for dem til at sidde stille, når de for eksempel sidder i en bil eller i et offentligt transportmiddel. 

Et godt sted for dig at købe Tangles til dit barn er på webshoppen abcleg.dk. De har et stort udvalg af lærerigt og praktisk legetøj, der ikke bare kan være sjovt for dit barn at lege med, men også kan være med til at hjælpe dit barn på den ene eller anden måde. Det kan være med at lære bogstaver eller tal eller som med Tangles, at barnet bliver bedre til at sidde stille. 

Den store fordel ved Tangles er, at de er lydløse. Barnet vil derfor kunne sidde og lege med den i skolen, uden at det tager fokus fra undervisningen. Det kan være en kæmpe hjælp i en klasse med mange elever, at dit barn har sin Tangles med i skole og dermed kan sidde mere stille og roligt. 

Emilie Ann Jacobsen: